Με έναν ξεχωριστό τρόπο θέλησε ο Αλέξης Τσίπρας να τοποθετηθεί για τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία με ένα μωρό που κάθεται στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου.
«Τους είπα να κάνουν εγγραφή νέων μελών, αλλά μάλλον το παρακάνανε» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

Αυτή η όμορφη δεσποινίδα έπιασε για τα καλά σήμερα την προεδρική θέση του Αλέξη Τσίπρα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ποιος κάνει κουμάντο. Εκείνος δεν έδειξε να ενοχλείται από την κατάληψη αντιθέτως σχολίασε ότι «εγώ τους είπα να γράψουν νέα μέλη, αυτοί μάλλον το παράκαναν»! pic.twitter.com/vk816YEf8Z
— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) December 24, 2021
Υπενθυμίζεται ότι παραμονή Χριστουγέννων ο Αλέξης Τσίπρας και η σύντροφός του Μπέττυ Μπαζιάνα άκουσαν τα κάλαντα από τον σύλλογο Κρητών Βύρωνα – Καισαριανής, από παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καθώς επίσης και από τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “VictorArtant”- ΝΙΚΗ.