Live τώρα    
Κώστας Αρβανίτης / Ο Ντίλιαν της Intellexa είπε ότι πουλά το Predator μόνο σε κυβερνήσεις
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Αρβανίτης / Ο Ντίλιαν της Intellexa είπε ότι πουλά το Predator μόνο σε κυβερνήσεις

Ο Κώστας Αρβανίτης
ΝΑΚΟΣ ΧΑΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και αντιπρόεδρος της LEFT Κώστας Αρβανίτης ανέφερε ότι ,«ο Ντίλιαν της Intellexa είπε στο Mega ότι πουλά το Predator μόνο σε κυβερνήσεις και υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Κι εμείς νομίζαμε ότι ξύπνησε ένα πρωί και είπε να κρυφακούσει τον Ανδρουλάκη. Και μετά τον Δένδια. Και μετά άλλους 110 Έλληνες υπουργούς, βουλευτές, στελέχη, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους. Αφού μας το είπε και η κυβέρνηση, στο δικαστήριο έλαμψε η Alitheia και φταίνε μόνο οι 4 ιδιώτες».

«Τα κυβερνητικά ψέματα έχουν καταρρεύσει. Τα ελληνικά δικαστήρια έκριναν όποιον και ό,τι τους επέτρεψε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Οι υπαίτιοι για το σκάνδαλο του Predator πρέπει να συνεχίσουν να αναζητούνται πολύ ψηλά», τόνισε στην ανάρτηση σου ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης υπογράμμισε πως, «τo Μέγαρο Μαξίμου προστάτευσε τους πολιτικούς προϊστάμενους από τη Δικαιοσύνη. Η απόλυτη συγκάλυψη. Και η Κομισιόν μας μιλά για κράτος δικαίου στην Ελλάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0