Live τώρα    
Βούλτεψη κατά Πλεύρη / «Δεν μπορεί το μεταναστευτικό να πέφτει στο επίπεδο του φακόρυζου και του κεμπάπ» (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βούλτεψη κατά Πλεύρη / «Δεν μπορεί το μεταναστευτικό να πέφτει στο επίπεδο του φακόρυζου και του κεμπάπ» (βίντεο)

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ
. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ακόμα και η Σοφία Βούλτεψη εξανέστη με τις ανεκδιήγητες ακροδεξιές κορώνες του Θάνου Πλεύρη περί του ξενοδοχειακού μενού των 5 αστέρων που προσφέρεται σε πρόσφυγες και μετανάστες και το οποίο, όπως είπε, θα πρέπει να αλλάξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώην υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου μιλώντας στο Action 24 ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το μεταναστευτικό είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας και εθνικής κυριαρχίας» και «δεν μπορεί να πέφτει στο επίπεδο του φακόρυζου και του κεμπάπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Σοφία Βούλτεψε εμμέσως πλην σαφέστατα κατηγόρησε τον νέο υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου ότι δεν γνωρίζει το μεταναστευτικό χρησιμοποιώντας έναν υποδόριο απαξιωτικό τρόπο στο σχολιασμό της:

«Έτσι είναι το μεταναστευτικό υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Όταν η Αφρική έχει εγκαταλειφθεί και σε μια από τις πιο πλούσιες ηπείρους οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε, προφανώς οι άνθρωποι θα μετακινηθούν. Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι το μενού. Κάτι θα φάνε.  Δεν μπορεί αυτή η σοβαρή συζήτηση να πηγαίνει στη ρεβυθόσουπα και στις φακές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0