Live τώρα    
Βουλή – Συνήγορος του Πολίτη / Χαστούκι σύσσωμης της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση - Μπλόκαρε την αντικατάσταση Ποττάκη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βουλή – Συνήγορος του Πολίτη / Χαστούκι σύσσωμης της αντιπολίτευσης στην κυβέρνηση - Μπλόκαρε την αντικατάσταση Ποττάκη

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ
PHOTO ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Με ένα τρικ προσπάθησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να ελέγξει το θέμα της κατάθεσης του αρχηγού του Λιμενικού, Γιώργου Αλεξανδράκη, στον Συνήγορο του Πολίτη για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο.

Η κυβέρνηση επέλεξε να συνεδριάσει σήμερα Πέμπτη (19/9) η Επιτροπή Θεσμών προκειμένου ο σημερινός Συνήγορος του Πολίτη, Ανδρέας Ποττάκης, να αντικατασταθεί από τον εκλεκτό της ΝΔ, Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν με αποτέλεσμα η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών να αναβληθεί καθώς δεν συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο όριο των 3/5 λόγω της απροθυμίας σύσσωμης της αντιπολίτευσης να ψηφίσει υπέρ της αντικατάστασης του Ανδρέα Ποττάκη.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0