«Το έβαλε στα πόδια» είπε στην αρχή της δευτερολογίας του ο Σωκράτης Φάμελλος την ώρα που αποχωρούσε από τη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στηλιτεύοντας το γεγονός ότι δεν πήρε απάντηση στα ερωτήματα που έθεσε στον πρωθυπουργό αναφορικά με την απροθυμία πάταξης της κερδοσκοπίας και της εντεινόμενης ακρίβειας.
«Απογοητευτική ήταν η παρουσία του κυρίου Μητσοτάκη όχι μόνο γιατί το έβαλε πάλι στα πόδια και έφυγε, αλλά ήταν απογοητευτικά και τα σχόλια της δευτερολογίας που έκανε στο επίπεδο παραπολιτικών. Δεν είναι πρωθυπουργός των παραπολιτικών» σχολίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.
«Αποδείξαμε ότι με την πολιτική Μητσοτακη αποκλίνουμε από την Ευρώπη» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος, θυμίζοντας πως τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ερευνώνται τόσο από την ευρωπαϊκή εισαγγελία όσο και από την Κομισιόν.