Στις 8 Οκτωβρίου βάζουμε τις βάσεις για να κερδίσουμε την Περιφέρεια Αττικής το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιώργου Ιωακειμίδη από την προεκλογική συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή, στο κεντρικό περίπτερο του Αττικού Κύκλου Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης. Παρών στην εκδήλωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης.
«Προσπαθούμε και προσδοκούμε ότι θα δώσουμε κάτι διαφορετικό στην περιφέρεια Αττικης» τόνισε ο Γιώργος Ιωακειμίδης, προσθέτοντας ότι αυτές οι εκλογές είναι τεράστιας σημασίας για την Αττική «γιατί η Αττική είναι το σπίτι μας».
«Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησαν να μη δώσουν περιεχόμενο στην Περιφέρεια Αττικής. Να νομίζουν όλοι ότι είναι προσάρτημα του κράτους και άρα ό,τι ψηφίζω κυβερνητικά, ψηφίζω και στην Περιφέρεια. Τεράστιο λάθος. Η Περιφέρεια και η τοπική αυτοδιοίκηση είναι αυτοδιοικητικοί θεσμοί και με αυτή την έννοια έχει μεγάλη σημασία, να τους δούμε έτσι και να ψηφίσουμε με αυτόν τον τρόπο» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.
Παρακολουθήστε την ομιλία του: