Live τώρα    
Εκλογές 2023 / Ψήφισαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πολιτικοί αρχηγοί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εκλογές 2023 / Ψήφισαν Κατερίνα Σακελλαροπούλου και πολιτικοί αρχηγοί

Κατερίνα Σακελλαροπούλου εκλογές 25 Ιουνίου
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Το πρωί έσπευσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σήμερα Κυριακή 25 Ιουνίου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ψήφισε στις 12 το μεσημέρι στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς. Έκανε λόγο για «ημέρα χαράς και ευθύνης», ενώ δήλωσε ότι στόχος του είναι μια «σταθερή και αποτελεσματική κυβέρνηση με ορίζοντα 4ετίας».

Στο Αρκαλοχώρι στην Κρήτη ψήφισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κιν.Αλ. Νίκος Ανδρουλάκης, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ «για να μην έχουμε άλλα 4 χαμένα χρόνια στο πολιτικό μας σύστημα»

Στη Λαμία άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στις εκλογές και να κάνουν το ΚΚΕ πιο ισχυρό .

Τέλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ψήφισε στο Κορδελιό. «Η μοναδική λύση είναι η Ελληνική Λύση, διότι όλοι οι υπόλοιποι είναι το πρόβλημα» δήλωσε εξερχόμενος από το εκλογικό τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για πρώτη φορά στο Περιστέρι. Στις δηλώσεις του αμέσως μετά, τόνισε ότι σήμερα κρίνεται ποιος και πώς θα κυβερνήσει την επόμενη ημέρα, κρίνεται δηλαδή η ζωή μας για τα επόμενα 4 χρόνια, αλλά κρίνεται και η ποιότητα της δημοκρατίας. Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παίξει αξιόπιστα τον ρόλο της ισχυρής αντιπολίτευσης, στηρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας, εκπροσωπώντας την κοινωνική πλειοψηφία αλλά και παίζοντας έναν ρόλο εξισορροπητικό στο πολιτικό σύστημα και τη δημοκρατία. «Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα σημαίνει ισχυρή κοινωνία και υγιής δημοκρατία αύριο» υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0