Την αδίσταχτη γραμμή άμυνας της κυβέρνησης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «δεν ήξερε» για το χάος και το αλαλούμ στον ΟΣΕ, όπως στο παρελθόν δεν ήξερε για τις υποκλοπές ή για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ από κορωνοϊό, σχολίασε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νάσος Ηλιόπουλος.
«Για τον ΟΣΕ δεν ήξερε, ούτε για τις υποκλοπές ούτε για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ ήξερε» παρατηρεί ο υπεύθυνος στρατηγικής επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Ο Μητσοτάκης για να διασώσει τον εαυτό του, προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων. Δουλειά του επιτελικού παρακράτους ήταν αποκλειστικά η λεηλασία και όχι η ασφάλεια των πολιτών» υπογραμμίζει.
Για τον ΟΣΕ δεν ήξερε, ούτε για τις υποκλοπές ούτε για τις απώλειες εκτός ΜΕΘ ήξερε.
— Νάσος Ηλιόπουλος (@n_iliopoulos) March 14, 2023
Ο Μητσοτάκης για να διασώσει τον εαυτό του, προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων. Δουλειά του επιτελικού παρακράτους ήταν αποκλειστικά η λεηλασία κ όχι η ασφάλεια των πολιτών #Τεμπη #Τεμπη_Τραγωδια pic.twitter.com/z30B6VyV2g