Live τώρα    
Ρέντσι: Λύση για την Ελλάδα με φόντο την ανοικοδόμηση της Ευρώπης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρέντσι: Λύση για την Ελλάδα με φόντο την ανοικοδόμηση της Ευρώπης

Η Σύνοδος Κορυφής της Τρίτης πρέπει να λύσει διά παντός την ελληνική κρίση, υπογράμμισε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι,  σε ανάρτησή του στο Facebook, καλώντας σε άμεση επίλυση του ελληνικού ζητήματος.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός σημείωσε ότι η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί άμεσα σε δύο πεδία δράσης: στην επίλυση του ελληνικού ζητήματος το συντομότερο δυνατό και στην - ακόμη σημαντικότερη – ανοικοδόμηση της Ευρώπης. Τόνισε επίσης ότι ήλθε η ώρα να μπουν στο τραπέζι τα ζητήματα της ανάπτυξης, των υποδομών, της κοινής πολιτικής για τη μετανάστευση, της καινοτομίας και του περιβάλλοντος.

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα σε πολύ δύσκολη κατάσταση από οικονομικής και κοινωνικής άποψης. Οι συναντήσεις της Τρίτης πρέπει να ανοίγουν έναν οριστικό δρόμο για την επίλυση αυτής της επείγουσας κατάστασης», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0