Σε διαγωνισμό της ΔΕΗ ο Σφακιανάκης
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στον διαγωνισμό της ΔΕΗ γνωστοποίησε χθες η εταιρεία Σφακιανάκης. Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η «Προμήθεια τριών ειδών πετρελαιοκίνητων φορτηγών οχημάτων ωφέλιμου φορτίου 900kg τουλάχιστον» και συγκεκριμένα: «19 τεμάχια μονοκάμπινα ανοικτού τύπου 4X4» και: « 91 τεμάχια διπλοκάμπινα ανοικτού τύπου 4X4».
Δωρεά ΕΤΕ σε 28 νοσοκομεία
Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Εθνική Τράπεζας της Ελλάδας αποφάσισε την παροχή μηχανολογικού εξοπλισμού άμεσης ανάγκης σε 28 Νοσοκομειακές Μονάδες σε όλη τη χώρα, συνολικού κόστους 1.050.950 ευρώ. Η αξιολόγηση και η επιλογή των συγκεκριμένων εξοπλιστικών αναγκών έγιναν σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τις αρμόδιες Υγειονομικές Περιφέρειες. Η παροχή του αναγκαίου μηχανολογικού εξοπλισμού και η ενίσχυση των υποδομών στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας, στα οποία βρίσκουν καθημερινά καταφύγιο χιλιάδες συνάνθρωποί μας, αποτελεί την ελάχιστη συνεισφορά για τη διασφάλιση του αγαθού της υγείας.
Νέος διευθυντής τεχνολογίας στη Microsoft Ελλάς
Ο κ. Φώτης Δραγανίδης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του διευθυντή Τεχνολογίας στη Microsoft Ελλάς, συνεχίζοντας το έργο της Μυλαίδης Στούμπου, η οποία ανέλαβε νέο ρόλο ως Director Cloud Productivity Sales, υπεύθυνη για την αγορά της Γερμανίας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.