Επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Γραμματικού και περιοδείες στη Νέα Μάκρη, καθώς και στο πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ίλιον πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής με τη «Δύναμη Ζωής» Ρένα Δούρου.
Στο Ίλιον παραβρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Δημοτικές Κινήσεις Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου, με θέμα την παρουσίαση της πρότασής τους για την προστασία, συντήρηση και ανάδειξη του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης "Αντώνης Τρίτσης".
«Δεσμευόμαστε ότι το Πάρκο Τρίτση θα αποκτήσει τη σπουδαιότητα που του ταιριάζει», είπε η Ρένα Δούρου. «Και θα εκπληρώσει τον διπλό του ρόλο: Ως πνεύμονας στην πολύπαθη Δυτική Αττική και ως ανεκτίμητος υπερτοπικός παράγοντας που συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής συνολικά της Αττικής» σημείωσε.
Η υποψήφια περιφερειάρχης με τη «Δύναμη Ζωής» τόνισε ότι σήμερα στο Πάρκο Αντώνη Τρίτση συντελείται ένα διπλό έγκλημα.» Ένα διπλό έγκλημα δια πράξεως και δια παραλείψεως» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας για την πλήρη εγκατάλειψη του πάρκου εκ μέρους της πολιτείας, αλλά και τον μαρασμό ενός τόσο σημαντικού για την Αττική πνεύμονα πρασίνου. «Σήμερα δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε έναν υπερτοπικό πνεύμονα πρασίνου όπως είναι το πάρκο. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε. Και δεν θα το επιτρέψουμε» υπογράμμισε.
Η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής» θα μιλήσει στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Κερατέας, ενώ στις 9 το βράδυ θα παρευρεθεί στο πανηγύρι της Παλαιάς Φώκαιας.