Τρεις κατοικίες στον Άγιο Δημήτριο εκκενώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, καθώς κρίθηκαν επικίνδυνες, με μία εξ αυτών να βρίσκεται πάνω στο ρέμα της Πικροδάφνης και να έχει υποστεί καθίζηση.
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε ένα από αυτά, το οποίο είναι ουσιαστικά χτισμένο πάνω στο ρέμα, η αυλή έχει ήδη υποστεί καθίζηση λόγω της κακοκαιρίας και πλέον είναι εξαιρετικά επικίνδυνο καθώς η κακοκαιρία αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες.
Οι κάτοικοι και στις τρεις περιπτώσεις δεν ήθελαν να εκκενώσουν τα σπίτια αλλά με τη συνδρομή της αστυνομίας τελικά αποχώρησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη δημοτική Αρχή Αγίου Δημητρίου, υπάρχουν δύο ακόμα περιπτώσεις κατοικιών, οι οποίες κρίνονται επικίνδυνες και οι Αρχές σκοπεύουν να προχωρήσουν στην εκκένωσή τους.
