Live τώρα    
Θεσσαλονίκη / Τα ΜΑΤ και όχι οι αγρότες έκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Τα ΜΑΤ και όχι οι αγρότες έκλεισαν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο (βίντεο)

ΜΑΤ ΠΡΑΣΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
screenshot

Το είδαμε κι αυτό. Η αστυνομία για να μην κλείσουν οι αγρότες της Θεσσαλονίκης τον δρόμο προς το αεροδρόμιο έδωσαν εντολή και τον έκλεισαν τα ΜΑΤ με κλούβες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σουρεαλιστική εικόνα με τα ΜΑΤ να έχουν κλείσει τον δρόμο στα Πράσινα Φανάρια και τα τρακτέρ να είναι σταθμευμένα αριστερά και δεξιά του δρόμου έχει προκαλέσει αντιδράσεις στους πολίτες.

Οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης απομάκρυναν τα τρακτέρ από το οδόστρωμα της Λεωφόρου Γεωργικής Σχολής και τα στάθμευσαν εκατέρωθεν του δρόμου, σε μια συμβολική κίνηση που στόχο είχε να καταδείξει ότι την κυκλοφορία τη διακόπτουν οι αστυνομικές δυνάμεις και όχι οι αγρότες.

Η αστυνομία από την πλευρά της έχει εντολή να... αποκλείσει τον δρόμο προς το αεροδρόμιο καθώς φοβάται ότι εάν φύγουν οι κλούβες των ΜΑΤ τα τρακτέρ θα κλείσουν τον δρόμο προς το αεροδρόμιο.

Την ίδια ώρα σε φάση συντονισμένης κλιμάκωσης περνούν από σήμερα Δευτέρα (8/12) οι αγροτικές κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη, καθώς αντιπροσωπείες από όλα τα μπλόκα της περιοχής θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να χαράξουν κοινή στρατηγική.

Πιο συγκεκριμένα, στις 3 το μεσημέρι εκπρόσωποι από τα μπλόκα Μαλγάρων, Χαλκηδόνας, Δερβενίου και Πράσινων Φαναριών θα συγκεντρωθούν στο θέατρο Τριλόφου, με στόχο να συμφωνήσουν σε δράσεις που θα ενισχύσουν την πίεση προς την κυβέρνηση και θα προωθήσουν τα αιτήματά τους τις επόμενες ημέρες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0