Live τώρα    
Μετρό Αθήνας / Κλειστοί από σήμερα έως και την Πέμπτη τέσσερις σταθμοί της Γραμμής 2
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μετρό Αθήνας / Κλειστοί από σήμερα έως και την Πέμπτη τέσσερις σταθμοί της Γραμμής 2

Συρμός σε αποβάθρα σταθμού μετρό και επιβάτιδα που περιμένει
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Κλειστοί από σήμερα, Κυριακή (04/05) και έως την Πέμπτη (08/05) πρόκειται να είναι τέσσερις σταθμοί της Γραμμής 2 του μετρό της Αθήνας, και συγκεκριμένα οι σταθμοί Ηλιούπολη, ΆλιμοςΑργυρούπολη και Ελληνικό, λόγω τεχνικών εργασιών.

Οι σταθμοί θα κλείνουν στις 9 το βράδυ και μέχρι τη λήξη της κυκλοφορίας για να πραγματοποιηθούν εργασίες για την εγκατάσταση δικτύου 5G.

Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα διεξάγεται στο τμήμα Άγιος Δημήτριος – Ανθούπολη.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ δρομολογεί την προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή Χ12.

Η αφετηρία και το τέρμα της ορίζεται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σταθμού Μετρό Αγ. Δημήτριος, μαζί με την αφετηρία της γραμμής 109. Στον σταθμό Ελληνικό θα γίνεται επιβίβαση και αποβίβαση στη στάση «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ» προς Γλυφάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0