Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.6°C16.1°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
11 °C
9.6°C12.5°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.0°C
4 BF 47%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C15.8°C
3 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.7°C13.5°C
0 BF 58%
Θοδωρής Κολυδάς / Έκκληση για μάρτυρες από τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θοδωρής Κολυδάς / Έκκληση για μάρτυρες από τροχαίο στην Αθηνών - Κορίνθου - Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Περιπολικό - τροχαίο - βράδυ
(Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται οδηγός μηχανής που παρασύρθηκε από όχημα και εγκαταλείφθηκε στην Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Ελευσίνας.

Το ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (4/9) ο οδηγός μηχανής  (Honda Varadero 1000cc μαύρη), είναι πατέρας 3 ανήλικων τέκνων ναυτικός και πήγαινε στη δουλειά του.

Ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και έχει ήδη υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε στην οικογένεια του ότι ένιωσε να σπρώχνουν τη μηχανή από πίσω και πιθανολογείται η εμπλοκή ετέρου οχήματος.

Έκκληση για πληροφορίες και στοιχεία στην αναζήτηση του ασυνείδητου οδηγού, κάνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του οδηγού της μηχανής, μεταξύ αυτών και ο Θοδωρής Κολυδάς.

Πιο συγκεκριμένα ο διευθυντής της ΕΜΥ γράφει σε ανάρτησή του στο Facebook.

«ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Εχθές 4/9/2024 και περί ώρα 5.30-6.30 το πρωί έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα στην Αθηνών - Κορίνθου στο ύψος της εισόδου προς Ελευσίνα, θύμα ο οδηγός μηχανής (Honda Varadero 1000cc μαύρη), είναι πατέρας 3 ανήλικων τέκνων ναυτικός και πήγαινε στη δουλειά του (τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και έχει ήδη υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση).
Ο ίδιος ανέφερε στην οικογένεια του ότι ένιωσε να σπρώχνουν τη μηχανή από πίσω και πιθανολογείται η εμπλοκή ετέρου οχήματος.
Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι ή είδε κάτι ας επικοινωνήσει είτε απευθείας στην τροχαία Ελευσίνας είτε στο 6986038580.
Επικοινωνήστε αυτό το μήνυμα. Ευχαριστώ».

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL