Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.1°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.2°C24.5°C
4 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C25.9°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
17.7°C21.5°C
5 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.3°C22.9°C
3 BF 33%
Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Έρχονται 4 νέα εντάλματα σύλληψης για ηγετικά στελέχη των χούλιγκαν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Δολοφονική επίθεση Ρέντη / Έρχονται 4 νέα εντάλματα σύλληψης για ηγετικά στελέχη των χούλιγκαν

ΟΙ συλληφθέντες για τα επεισόδια στου Ρέντη
EUROKINISSI

Νέα εντάλματα για συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, από ναυτική φωτοβολίδα στα αιματηρά επεισόδια στου Ρέντη, αναμένεται να εκδοθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα έρχονται νέες συλλήψεις για άτομα που είναι στην ηγετική πυραμίδα της οργάνωσης, όσο και περιφερειακά, με πληροφορίες της ΕΡΤ να αναφέρουν ότι αναμένεται να εκδοθούν  τουλάχιστον τέσσερα νέα εντάλματα για ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία του αστυνομικού αλλά και γενικά με την δράση της εγκληματικής οργάνωσης.

Τα ηγετικά κυρίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα. Μάλιστα, ένα από τα ηγετικά μέλη είχε αποκτήσει μάλιστα από αυτά τα «μεροκάματα» ακόμη και καινούργιο αυτοκίνητο.

Παράλληλα κέρδιζαν χρήματα και μέσα από κλοπιμαία τα οποία πωλούσαν ακόμη και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Χαρακτηριστική, είναι η εξής περίπτωση: Στις 5/11/2015 σε αποθήκη στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, όπου υπήρχαν μοτοσικλέτες για φύλαξη και επισκευή, έγινε κλοπή κατά την οποία αφαίρεσαν κράνος, καρμπυρατέρ, και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, δέκα ημέρες μετά στις 15/11/2015 οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα από τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης να προσπαθεί να τα πουλήσει σε συγγενή θύματος κλοπής δύο καρμπυρατέρ. Δηλαδή να πουλήσει σε συγγενή ανθρώπου που είχαν κλέψει τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου του θύματος κλοπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL