Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.4°C19.3°C
4 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.4°C18.3°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.0°C17.1°C
4 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.2°C19.7°C
4 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
4 BF 32%
Κως / Κακουργηματική δίωξη στους γονείς του βρέφους που πνίγηκε από φαγητό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κως / Κακουργηματική δίωξη στους γονείς του βρέφους που πνίγηκε από φαγητό

Χέρι μωρού
freepik.com

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για σωματική βλάβη άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των γονέων του βρέφους που έχασε τη ζωή του στην Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο πνιγμός του βρέφους προκλήθηκε σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από τηγανιτές πατάτες, ενώ δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση, όπως αρχικά είχε γίνει λόγος εξαιτίας των εκδορών και των μελανιών που είχε στο σώμα του.

Οι γονείς αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του αρμόδιου ανακριτή στην Κω την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ όταν η 20χρονη μητέρα του μωρού, ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους στην Κω, διαπίστωσε ότι η κόρη της είχε χάσει τις αισθήσεις της. Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι στο αναπνευστικό σύστημα του βρέφους υπήρχαν τροφές, ενώ έφερε εκδορές και εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού οι γιατροί ειδοποίησαν τις αρχές κλήθηκαν για εξηγήσεις οι γονείς.

Όσον αφορά στα τραύματα που έφερε το βρέφος σύμφωνα με τους γονείς προέρχονταν από χτυπήματα από το αδερφάκι του ή από κάποια μικροατυχήματα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής αποφάνθηκε ότι οι μώλωπες στο κορμάκι του παιδιού προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL