Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.5°C19.6°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.9°C20.4°C
2 BF 62%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.3°C21.0°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.2°C19.3°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.2°C16.9°C
2 BF 55%
Μανώλης Γεωργιάδης / Οι τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο σανίδι - «Τίποτα δεν προμήνυε το μοιραίο γεγονός»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μανώλης Γεωργιάδης / Οι τελευταίες στιγμές του ηθοποιού στο σανίδι - «Τίποτα δεν προμήνυε το μοιραίο γεγονός»

Μανώλης Γεωργιάδης
facebook.com

Την ξαφνική κατάρρευση του ηθοποιού Μανώλη Γεωργιάδη πάνω στην σκηνή όπου λίγο μετά άφησε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας σοκ σε κοινό και συνεργάτες περιέγραψε ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Καλομοιράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αντώνης Καλομοιράκης ανέφερε φανερά συγκινημένος, ότι ο ηθοποιός δέχτηκε βοήθεια από μία ναυαγοσώστρια που βρισκόταν στο θέατρο, ενώ στο ασθενοφόρο έγινε χρήση απινιδωτή, χωρίς όμως ο 62χρονος ηθοποιός να τα καταφέρει.

Αρχικά, ο σκηνοθέτης είπε στον ANT1, ότι ο Μανώλης Γεωργιάδης ήταν «ένας πολύ αγαπημένος μας άνθρωπος, ο οποίος ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός και το όνειρο του να παίξει σε μια παράσταση. Ήταν πολύ ταλαντούχος είχε ζήσει μια δύσκολη ζωή δεν έχει καταφέρει να ασχοληθεί με αυτό το πράγμα επαγγελματικά. Η σύντροφος μου μαζί με μία ομάδα παιδιών θέλεις να ανεβάσουμε ένα έργο που θα γράψει και υπήρχε ένας μικρός που θεώρησε ότι θα ήταν κατάλληλο να το κάνει και πραγματικά το όταν του το πρότεινε χάρηκε πάρα πολύ με αυτό».

Εξιστορώντας τα τελευταία λεπτά του εκλιπόντα, ο Αντώνης Καλομοιράκης είπε πως είχε ήδη βγει στη σκηνή για περίπου 2 λεπτά. «Την ώρα της παράστασης πρέπει να έχει παίξει 2 λεπτά, πολύ λίγο, και μετά έχασε τις αισθήσεις του έπεσε κάτω, του κάναμε ΚΑΡΠΑ» είπε και πρόσθεσε: «Ήρθε το ασθενοφόρο έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε αυτό το πράγμα να αποφευχθεί. Δυστυχώς...» είπε ο σκηνοθέτης.

«Πριν την παράσταση γελούσαμε στο καμαρίνι»

Όπως τόνισε ο σκηνοθέτης, ο άτυχος συνάδελφός του δεν είχε δείξει πως αισθανόταν κάποια αδιαθεσία. Μάλιστα, λίγο πριν την έναρξη της παράστασης, ήταν μαζί στο καμαρίνι και γελούσαν.

Ειδικότερα, ο σκηνοθέτης υπογράμμισε πως «μιλάμε για έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή χαρούμενο πραγματικά η ψυχή της παρέας. Μάλιστα πριν ξεκινήσει παράσταση κάναμε πλάκα στο καμαρίνι γελούσαμε τίποτα δεν είχε προδιαθέσει αυτό που θα συνέβαινε αργότερα. Δεν είχε κάποια αδιαθεσία, τίποτα, κάναμε πλάκα στο καμαρίνι, γελούσαμε. Τίποτα που να προμηνύει ότι δεν είναι καλά και ότι θα συμβεί ένα τόσο μοιραίο γεγονός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL