Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.1°C22.4°C
2 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C23.0°C
3 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
23.8°C28.2°C
2 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
26 °C
25.8°C26.9°C
2 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
24.4°C24.4°C
2 BF 50%
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους / Προκλητικές δικαιολογίες της υποδιοικήτριας - «Δεν προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους / Προκλητικές δικαιολογίες της υποδιοικήτριας - «Δεν προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης»

Αστυνομικοί έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων
INTIME/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Να βγάλει τον εαυτό της από το κάδρο των ευθυνών, αποπειράθηκε η υποδιοικήτρια του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων αναφορικά με τη νέα γυναικοκτονία, ενώ σύμφωνα με την κατάθεσή της ούτε αυτή ζήτησε τα στοιχεία του 28χρονου θύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στην κατάθεσή της αναφέρει ότι «ήρθε μια κοπέλα και μας είπε πως την ενοχλεί ο πρώην της. Η αξιωματικός υπηρεσίας της εξήγησε ότι μπορεί να κάνει μήνυση ή ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της. Όταν τη ρωτήσαμε εάν την απειλεί ή κάτι άλλο, μας είπε πως την ενοχλεί χωρίς να προσδιορίσει όμως το είδος της ενόχλησης».

«Μας ζήτησε μόνο εάν μπορούμε να τη συνοδεύσουμε μέχρι το σπίτι της γιατί πίστευε ότι ο πρώην της την περίμενε εκεί. Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό στο Τμήμα, της είπαμε ότι μπορούμε να καλέσουμε την Άμεση Δράση», αναφέρει η υποδιοικήτρια του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων κόντρα σε όσα έχουν έρθει στη δημοσιότητα για την ύπαρξη περιπολικού ή όχι.

Η ίδια πρόσθεσε δε ότι η 28χρονη Κυριακή είπε πως θα έπαιρνε μόνη της το «100» και κατέβηκε μαζί με τον νεαρό που τη συνόδευε στην είσοδο του τμήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως αναφέρει η υποδιοικήτρια πήγε στο γραφείο της και τότε άκουσε φωνές από τον δρόμο. «Πήγα στο γραφείο μου και μετά από ελάχιστα λεπτά άκουσα κάποιον να φωνάζει “την έσφαξε, την έσφαξε”. Τρέξαμε όλοι στο ισόγειο, στην είσοδο του Τμήματος και είδαμε την κοπέλα που ήταν πριν επάνω στο γραφείο της Αξιωματικού Υπηρεσίας, πεσμένη μπρούμυτα. Η κοπέλα είχε για λίγο τις αισθήσεις της, αλλά μετά όχι. Καλέσαμε το ΕΚΑΒ, φωνάξαμε τη φαρμακοποιό από το γειτονικό φαρμακείο, όπου διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμό».

Ύστερα από λίγα λεπτά, συμπληρώνει η αξιωματικός, έφτασε το ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε τον θάνατο της κοπέλας και παρέλαβε τον δράστη που είχε αυτοτραυματιστεί με το ίδιο μαχαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως και η αξιωματικός υπηρεσίας στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων δεν ζήτησε τα στοιχεία της 28χρονης, δηλαδή, το ονοματεπώνυμό της έτσι και η υποδιοικήτρια του ΑΤ, σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν ζήτησε τα στοιχεία του θύματος ούτε αυτά του 39χρονου δράστη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL