Live τώρα    
26°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
24.5°C28.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C25.4°C
2 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
28 °C
26.0°C31.5°C
2 BF 50%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
30 °C
27.8°C33.8°C
4 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.9°C24.9°C
0 BF 53%
Αξιωματικός υπηρεσίας / Δεν ζήτησε ούτε το όνομα της 28χρονης – Πήρε τα στοιχεία της όταν ήταν ήδη νεκρή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αξιωματικός υπηρεσίας / Δεν ζήτησε ούτε το όνομα της 28χρονης – Πήρε τα στοιχεία της όταν ήταν ήδη νεκρή

ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ούτε τα στοιχεία της, δηλαδή, το ονοματεπώνυμο της 28χρονης, δεν ζήτησε να πληροφορηθεί, πολύ περισσότερο να καταγράψει η αξιωματικός υπηρεσίας στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων όταν η Κυριακή πήγε για να εκφράσει τους φόβους της για τον πρώην σύντροφό της και να ζητήσει βοήθεια και τη συμβολή περιπολικού για να τη μεταφέρει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως προκύπτει από πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την κατάθεση της αξιωματικού υπηρεσίας στην «Καθημερινή», που έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της, η αστυνομικός ζήτησε και πληροφορήθηκε τα στοιχεία της 28χρονης αφού ήταν, ήδη, νεκρή έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Από την κατάθεσή της προκύπτει ακόμα ότι είπε στην Κυριακή πως δεν γίνεται να μπει σε περιπολικό παρά μόνο να κληθεί το 100. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρία λεπτά μετά την έξοδο της 28χρονης από το αστυνομικό τμήμα η αξιωματικός υπηρεσίας κατέθεσε ότι άκουσε έναν άντρα να φωνάζει «βοήθεια την σκοτώνει, την σκοτώνει» και αναφέρει ότι είδε δύο άτομα πεσμένα στο έδαφος. «Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα καταλάβει ακριβώς τι είχε γίνει», υποστήριξε.

Ο φίλος της 28χρονης, όπως κατέθεσε η αξιωματικός ήταν ταραγμένος και δεν κατάφερε να της πει τι έγινε. «Του είπα να μου δώσει μόνο την ταυτότητά του και να καθίσει να ηρεμήσει. Μόλις ηρέμησε λίγο του ζήτησα να μου δώσει και τα στοιχεία της γυναίκας που βρισκόταν πεσμένη στο έδαφος, αιμόφυρτη και μου είπε ότι γνωρίζει μόνο το όνομά της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL