Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.1°C18.4°C
2 BF 67%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.6°C17.2°C
2 BF 80%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C19.8°C
0 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.9°C13.9°C
0 BF 88%
Left.gr / Νέα φυσιογνωμία - Μετεξελίσσεται σε φόρουμ διαλόγου για τη νεολαία και τον πολιτισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Left.gr / Νέα φυσιογνωμία - Μετεξελίσσεται σε φόρουμ διαλόγου για τη νεολαία και τον πολιτισμό

LEFT LOGO

Αλλάζει σελίδα το left.gr και σταματάει τη συνεχή ροή ειδήσεων. Ήδη από χθες Δευτέρα 1η Απριλίου -και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο- η ενημερωτική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Απρίλιο 2012, όταν στο βαθύ σκοτάδι των μνημονιακών πολιτικών δημιουργήθηκε ένα εργαλείο για να διακινηθούν οι ιδέες του κόμματος σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και λειτούργησε στο πλαίσιο του ΣΥΡΙΖΑ για 12 χρόνια, διέκοψε τη συνεχή ροή ειδήσεων.

«Ξεκινήσαμε τις πρώτες μας δημοσιεύσεις, “ερασιτεχνικές”, αλλά γεμάτες ζωντάνια και πάθος για την αλλαγή που έπρεπε να έρθει, είδαμε αμέσως την ανταπόκριση των αναγνωστών μας, βάλαμε τα δυνατά μας και... τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Το left.gr έγινε σημείο αναφοράς του κόσμου της Αριστεράς ευρύτερα και του ΣΥΡΙΖΑ ειδικότερα, οι επισκέπτες μας είναι χιλιάδες καθημερινά, οι ακόλουθοί μας στα κοινωνικά δίκτυα αριθμούν σήμερα δεκάδες χιλιάδες» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το left.gr και συγκινεί.

Το left.gr θα επανέλθει, με άλλη φυσιογνωμία όμως. Όχι πλέον ως ειδησεογραφική ιστοσελίδα, αλλά ως ένα φόρουμ απόψεων και ιδεών, με έναν χαρακτήρα που δημοσιογραφικά θα λέγαμε ότι μοιάζει περισσότερο σε περιοδικό. Η νέα ιστοσελίδα θα είναι προσανατολισμένη στη νεολαία και στον πολιτισμό. Με αυτό τον τρόπο θα διαχωρίσει τη μορφή της από τη ροή της ΑΥΓΗΣ, ακόμη όμως δεν έχει αποφασιστεί αν θα αναμεταδίδει ή όχι το περιεχόμενό της.

Στην ιστοσελίδα εργάζονταν πέντε άτομα και ένας προϊστάμενος. Όλοι τους ήδη από χθες στελεχώνουν το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL