Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.3°C
4 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.7°C21.6°C
1 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
19.4°C23.7°C
2 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C21.5°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
0 BF 52%
12χρονη – Κολωνός / «Δικαίωση για το παιδί – Σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

12χρονη – Κολωνός / «Δικαίωση για το παιδί – Σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης»

12χρονη Κολωνός δίκη
(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Δικαίωση για τη 12χρονη και σημαντική απόφαση για όλα τα παιδιά που ζουν έναν παρόμοιο εφιάλτη και τώρα μπορούν να βγουν και να μιλήσουν, χαρακτήρισε η δικηγόρος του κοριτσιού από τον Κολωνό και της μητέρας του, Ασπασία Ταραχοπούλου την ετυμηγορία του δικαστηρίου για τον Ηλία Μίχο και τους παιδοβιαστές στη δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.

«Είναι μια δικαίωση κυρίως για το παιδί. Πρώτα απ’ όλα για το παιδί, το οποίο από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι η μάνα του είναι αθώα και περιέγραφε με πληρέστατο τρόπο το πώς ακριβώς έγινε ο βιασμός της από τον Μίχο» τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Θεωρούμε μια μεγάλη νίκη τη σημερινή και μια σοβαρή απόφαση της Δικαιοσύνης, μια σημαντική απόφαση της Δικαιοσύνης για όλα τα παιδιά, τα οποία υφίστανται πιθανόν κάτι παρόμοιο για να βγουν και να μιλήσουν. Είναι μια νίκη της ανηλικότητας πρώτα απ’ όλα» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση για τις πρώτες αντιδράσεις της 12χρονης μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε: «Το παιδί είναι πολύ χαρούμενο, περιμένει να δει τη μάνα της που της το είχαν απαγορεύσει τόσο καιρό. Και θεωρούμε ότι θα γίνει μια επανεκκίνηση στη ζωή της».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL