Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.2°C17.6°C
1 BF 68%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.6°C16.3°C
1 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C13.8°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 72%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C12.4°C
0 BF 93%
Λάρισα / Εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ και η αστυνομία πήγε μετά από 2,5 ώρες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λάρισα / Εγκλώβισε διαρρήκτες στο ασανσέρ και η αστυνομία πήγε μετά από 2,5 ώρες

ΑΣΑΝΣΕΡ
photo freepik

Ένοικος διαμερίσματος σε πολυκατοικία της Λάρισας και συγκεκριμένα στη συνοικία των Αγίων Σαράντα Μαρτύρων βρήκε έναν έξυπνο τρόπο για να μπλοκάρει επίδοξους διαρρήκτες που ετοιμάζονταν να μπουκάρουν σε διαμέρισμα.

Όπως αναφέρει το onlarissa λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου ο ένοικος άκουσε θορύβους από τον 6ο όροφο και καθώς γνώριζε ότι οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος έλειπαν κατάλαβε ότι επρόκειτο για διαρρήκτες. 

Μόλις άκουσε ότι μπήκαν στο ασανσέρ πρόλαβε και έκλεισε τον διακόπτη παροχής ρεύματος στο ασανσέρ με αποτέλεσμα να τους εγκλωβίσει μέσα και συγκεκριμένα στο ύψος του 2ου ορόφου.

Ο ένοικος της πολυκατοικίας στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία που τελικά έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση και διαπίστωσε ότι η πόρτα της ταράτσας της πολυκατοικίας έφερε ίχνη παραβίασης από κόφτη μετάλλων σε αντίθεση με το διαμέρισμα του 6ου ορόφου όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε παραβιαστεί.

Τελικά οι τρεις απεγκλωβίστηκαν από το ασανσέρ στις 5:45 τα ξημερώματα όταν παρουσία αστυνομικών ο ένοικος έθεσε ξανά σε λειτουργία τον ανελκυστήρα, με τους τρεις δράστες να κατεβαίνουν στο ισόγειο και ανοίγοντας την πόρτα να συλλαμβάνονται. Όπως σημειώνει το onlarissa έμειναν εγκλωβισμένοι μέσα στο ασανσέρ επί 2,5 ώρες.

Σε ανακοίνωσή της  η ΕΛΑΣ  αναφέρει ότι οι τρεις δράστες «έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιχείρησαν να διαφύγουν, απωθώντας οι δύο εξ αυτών με τα χέρια τους αστυνομικούς, ενώ ο τρίτος επιχείρησε να τους χτυπήσει με μεταλλικό κόφτη σιδήρων (ψαλίδα). Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και είδη απόκρυψης των χαρακτηριστικών τους (κόφτης, περιλαίμια, γάντια κ.ά.)».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL