Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.4°C20.1°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
15.8°C19.5°C
2 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
19.8°C21.0°C
4 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.8°C
4 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C15.7°C
3 BF 63%
Φωτιά στο Λαύριο / Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Πληροφορίες ότι αναζητείται αντιδήμαρχος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φωτιά στο Λαύριο / Ταυτοποιήθηκε ο δράστης - Πληροφορίες ότι αναζητείται αντιδήμαρχος

Φωτιά σε δασική περιοχή
Φωτογραφία αρχείου ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ/ EUROKINISSI

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης για την πυρκαγιά που ξέσπασε την Τρίτη (12/3) σε χορτολιβαδική έκταση στο Λαύριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της πυροσβεστικής. 

Βάσει της ανακοίνωσης της πυροσβεστικής ο εμπρηστής είναι κάτοικος του δήμου και εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του δράστη από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται αντιδήμαρχος πρασίνου, του δήμου. 

Ειδικότερα η πυροσβεστική αναφέρει τα εξής: 

«Μετά από επισταμένη έρευνα υπαλλήλων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), σε συνεργασία με το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λαυρίου, όσον αφορά τις συνθήκες και τα αίτια εκδήλωσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σήμερα, Τρίτη, 12 Μαρτίου και Ω/13:21, σε υπαίθριο χώρο εναπόθεσης υπολειμμάτων καλλιεργειών, στη θέση «Φοινικόδασος», ιδιοκτησίας δήμου Λαυρεωτικής, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ημεδαπός, κάτοικος Λαυρίου. Για τον λόγο αυτόν εκδόθηκε σχετικό δελτίο αναζήτησης και σύλληψής του από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 Σημειώνεται ότι ο υπαίθριος χώρος βρίσκεται πλησίον σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ Λαυρίου), με πλήρη δραστηριότητα την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL