Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.5°C24.3°C
4 BF 29%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.3°C24.8°C
4 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.9°C28.7°C
4 BF 39%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C23.8°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 23%
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ / Όλοι στα Προπύλαια, στεκόμαστε απέναντι στο σχέδιο διάλυσης της δημόσιας Παιδείας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ / Όλοι στα Προπύλαια, στεκόμαστε απέναντι στο σχέδιο διάλυσης της δημόσιας Παιδείας

Μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ
Facebook/Νεολαία Συριζα

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή πανεκπαιδευτική κινητοποίηση και τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 8 Μαρτίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, κάνει η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 12.00 θα είμαστε όλες και όλοι στα Προπύλαια για να σταθούμε απέναντι στο σχέδιο της Κυβέρνησης για τη διάλυση της Δημόσιας Παιδείας» τονίζεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανάρτηση της Νεολαίας στο «Χ».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβιάζει το Σύνταγμα και φέρνει προς ψήφιση το αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που θα ανοίξει τον δρόμο για την ίδρυση ιδιωτικών επιχειρήσεων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας.

Ο αγώνας κατά της εμπορευματοποίησης της δημόσιας παιδείας κορυφώνεται. Στηρίζουμε την Πανεκπαιδευτική Κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στις 12.00 στα Προπύλαια και τα συλλαλητήρια σε ολόκληρη τη χώρα ενάντια στο σχέδιο διάλυσης της Δημόσιας Παιδείας. Θέλουμε Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλες και όλους και δε θα υποχωρήσουμε μέχρι να μπει τέλος στο διαλυτικό σχέδιο της κυβέρνησης» επισημαίνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL