Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
3 BF 76%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.2°C18.1°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.5°C17.7°C
4 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C17.8°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C16.3°C
0 BF 94%
Θεσσαλονίκη -Τέμπη / Άνδρας τον ΜΑΤ χτυπά διαδηλωτή – «Αφήστε τον είναι παιδάκι» φώναζε ο κόσμος (βίντεο)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη -Τέμπη / Άνδρας τον ΜΑΤ χτυπά διαδηλωτή – «Αφήστε τον είναι παιδάκι» φώναζε ο κόσμος (βίντεο)

Άνδρες των ΜΑΤ
(SCREENSHOT)

Σοκάρει το βίντεο που άνδρας των ΜΑΤ δείχνει το άγριο πρόσωπο της βίας απέναντι σε έναν νεαρό στα επεισόδια κατά την πορεία για την τραγωδία των Τεμπών  στην Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο άνδρας των ΜΑΤ, αφού ακινητοποιεί τον νεαρό διαδηλωτή, τον ρίχνει στο έδαφος και ανεβαίνει επάνω του, όπου βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο. Του κρατά σφιχτά τα χέρια και τον ταρακουνά. Μάλιστα ο άνδρας των ΜΑΤ του πιέζει το κεφάλι στο έδαφος όταν ο διαδηλωτής επιχειρεί να κουνηθεί. Στο άγριο περιστατικό αστυνομικής βίας βρίσκονταν και άλλοι άνδρες των ΜΑΤ που κύκλωσαν το χώρο, προκειμένου να μην πλησιάσουν πολίτες.

«Τι κάνεις ρε;» φώναζαν πολίτες που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει, ενώ άλλοι απευθυνόμενοι στους άνδρες των ΜΑΤ φώναζαν «μπράβο, ωραίοι είστε, με τα παιδάκια...» Μάλιστα μία γυναίκα σοκαρισμένη από την εικόνα που αντίκρυζε πλησίασε τους άνδρες των ΜΑΤ και προσπαθούσε να τους πείσει να αφήσουν ελεύθερο τον νεαρό, λέγοντάς, αρκετές φορές «'Αστον είναι παιδάκι».

Ο νεαρός διαδηλωτής αφού τον άφησαν οι άνδρες των ΜΑΤ να σηκωθεί από το οδόστρωμα τον συνέλαβαν με τον ίδιο να απευθύνεται στους πολίτες που του συμπαραστέκονταν και να φωνάζει «Ψάξτε με παιδιά, απλά ένας αστυνομικός μου επιτέθηκε και με δέσανε δεν έχω τίποτα επάνω μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL