Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.3°C19.5°C
3 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.6°C17.3°C
1 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C18.2°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.8°C18.2°C
2 BF 89%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 100%
Μακελειό στη Γλυφάδα / Ψάχνουν λογαριασμούς και τη συμμετοχή του δράστη σε διοικητικά συμβούλια της ναυτιλιακής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μακελειό στη Γλυφάδα / Ψάχνουν λογαριασμούς και τη συμμετοχή του δράστη σε διοικητικά συμβούλια της ναυτιλιακής

Γλυφάδα - Άρης
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Νέα στοιχεία που αφορούν στο άγριο φονικό μέσα σε ναυτιλιακή στη Γλυφάδα, την τριπλή δολοφονία αλλά και στην αυτοκτονία του δράστη, έρχονται καθημερινά στο φως με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το «κίνητρο» του δράστη παραμένει άγνωστο και τα σενάρια που αρχικά είδαν το φως της δημοσιότητας καταρρίπτονται.

«Ήρθα να μιλήσω με τα αφεντικά», είπε, σύμφωνα με μαρτυρίες και μάλιστα αναζήτησε και την αδερφή της ιδιοκτήτριας η οποία σώθηκε. Χθες ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να πει οτιδήποτε. Η κατάθεση της όμως αναμένεται να καθορίσει τα κίνητρα του δράστη.

Πληροφορίες θέλουν το δράστη να μην ήταν ένας απλός υπάλληλος αλλά έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας.

Ο Άρης φέρεται να εμφανίζεται στα ΔΣ εταιρειών. Ο 76χρονος πρώην επιστάτης της οικογένειας Καρνέση διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ ήταν μέλος διοικητικού συμβουλίου σε τουλάχιστον δύο πλοιοκτήτριες εταιρείες των εφοπλιστών.

Ωστόσο, πηγές αναφέρουν ότι οι πλοιοκτήτες συνηθίζουν να συμπληρώνουν τα ΔΣ των εταιρειών τους με ανθρώπους εμπιστοσύνης οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο. Απλώς είναι σίγουροι οι πλοιοκτήτες ότι δεν θα διαρρεύσει τίποτα από όσα λέγονται και γίνονται στα Συμβούλια.

Απαντήσεις στο ερώτημα τι προκάλεσε το δολοφονικό αμόκ του 76χρονου Αιγύπτιου στην ναυτιλιακή εταιρεία στην Γλυφάδα αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Τα σενάρια για απόλυση ή απομάκρυνσή το από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί θα μπορούσε να ήταν η αφορμή του μακελειού αλλά η ανακοίνωση της ναυτιλιακής τα καταρρίπτει.

Όπως προκύπτει το σπίτι που αναφέρθηκε επί της οδού Τσιτσάνη αρ. 16 δεν ανήκει είτε στην αποθανούσα ή στην εταιρία για να είναι δυνατόν να του έχει πει η Μαρία Καρνέση να το εκκενώσει. Εξάλλου όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα. Συνεπώς το πώς και γιατί αποφάσισε ο δολοφόνος να προβεί στην εγκληματική αυτή πράξη δεν μας είναι γνωστά και διερευνώνται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL