Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.5°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C20.5°C
1 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
17.7°C19.4°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
3 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C18.5°C
3 BF 59%
Μακελειό στη Γλυφάδα / Τι όπλισε το χέρι του 75χρονου – Τι λένε όσοι τον γνώριζαν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μακελειό στη Γλυφάδα / Τι όπλισε το χέρι του 75χρονου – Τι λένε όσοι τον γνώριζαν

ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη αλλά και η εφοπλιστική οικογένεια από την τρομακτική απόφαση του 75χρονου επιστάτη της οικογένειας Καρνέση να πάρει στα χέρια του όπλο και να σκοτώσει  την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής στη Γλυφάδα, Αντώνη Βλασσάκη και τον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνθρωποι που γνώριζαν καλά τον 75χρονο Άρη κάνουν λόγο για έναν ήσυχο, εργατικό και φιλότιμο άνθρωπο. Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Τσαλιάγκος, πρόεδρος κοινότητας Μαρμαρίου, γνώριζε τον 75χρονο επιστάτη εδώ και 35 χρόνια.

«Τον γνώριζα εδώ και 35 χρόνια όταν είχαν έρθει στους Πεταλιούς με την οικογένεια Καρνέση. Είχε έρθει παιδί και η οικογένεια τον αγαπούσε πολύ. Ήταν ήσυχος, ήρεμος, φιλότιμος δεν μπορούσε να πάει το μυαλό μας ότι θα μπορούσε να κάνει ένα τέτοιο έγκλημα. Μεγάλωσε με την οικογένεια Καρνέση. Ήταν ο άνθρωπός τους. Τους αγαπούσε υπερβολικά».

Ο πρόεδρος της κοινότητας Μαρμαρίου ανέφερε ότι όπως έγινε γνωστό ο 75χρονος επιστάτης απολύθηκε πριν από ένα χρόνο από τις δύο αδερφές Καρνέση αλλά τον προσέλαβε ο αδερφός τους, Σπύρνος Καρνέσης και συνέχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

 

Ο γιατρός και στενός φίλος των οικογενειών των αδελφών Καρνέση, Στέλιος Γραμματικάκης, ανέφερε ότι τίποτα δεν προμήνυε το τριπλό φονικό που θα γινόταν.

Όπως είπε, το  Σαββατοκύριακο βρισκόταν με την Μαρία Καρνέση, η οποία απόλαυσε μια βόλτα στην παραλία το Σάββατο, ενώ την Κυριακή την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για την αδελφή της Δέσποινα, που γλίτωσε από τα πυρά του δράστη καθώς είχε κλειδωθεί σε τουαλέτα των γραφείων, αλλά και για τον σύζυγο της Δέσποινας, που επίσης δολοφονήθηκε από τον επιστάτη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Μαρία είχε την οικονομική διαχείριση, η Δέσποινα ως νομικός την νομική κάλυψη και εκείνος ήταν η “ομπρέλα” της εταιρείας».

Το τελεσίγραφο να φύγει από το σπίτι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημείο τομής ήταν όταν στον 75χρονο επιστάτη δόθηκε τελεσίγραφο να εγκαταλείψει το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί στη Γλυφάδα και ζούσε όλα αυτά τα χρόνια που δούλευε για την οικογένεια Καρνέση.

Ο 75χρονος εργαζόταν επί 36 χρόνια στην εφοπλιστική οικογένεια  και ήταν γνωστός σε όλους τους υπαλλήλους της ναυτιλιακής εταιρείας, φρόντιζε τα σπίτια της οικογένειας αλλά και τη γιαγιά της οικογένειας Καρνέση.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL