Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.3°C23.1°C
4 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.6°C22.7°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C25.0°C
4 BF 40%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
18.8°C23.2°C
4 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C22.4°C
0 BF 52%
Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο ντοκουμέντο - Οι δράστες μεταφέρουν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη / Βίντεο ντοκουμέντο - Οι δράστες μεταφέρουν το μπαούλο με τη σορό της 41χρονης

Βίντεο με κατηγορούμενους της γυναικοκτονίας
(SCREENSHOT)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο αναφορικά με τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον σύντροφό της και έναν φίλο του έρχεται στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ στο βίντεο φαίνονται ο 39χρονος και ο 34χρονος συνεργός του να κουβαλούν το μπαούλο μέσα στο οποίο φέρεται να έχουν βάλει τη σορό της 41χρονης Γεωργίας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ήρθε στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, στο οποίο φαίνονται οι δύο άνδρες να περπατούν στην οδό Περικλέους, πολύ κοντά στο διαμέρισμα που έγινε το φονικό και να κοιτάζουν προσεκτικά τον δρόμο.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα πετούν σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, μέσα στην οποία οι αρχές εικάζουν ότι βρίσκονται πειστήρια του εγκλήματος και προσωπικά αντικείμενα της 41χρονης.

Υπενθυμίζεται οι δύο δράστες αρνούνται τις κατηγορίες για τη γυναικοκτονία και δίνουν τις δικές τους διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη.

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης φέρεται να δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι και κοιμόταν και δε γνωρίζει τι συνέβη. Ωστόσο οι αρχές έχουν στα χέρια τους, εκτός από το σημερινό βίντεο, άλλο ένα το οποίο δείχνει την κοινή είσοδο του 39χρνου και της 41χρονης στο διαμέρισμα και την έξοδο των δραστών με το μπαούλο.

Επιπλέον, από την έρευνα που έγινε μέσα στο σπίτι διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος καθάρισε το διαμέρισμα, πέταξε ρούχα και σεντόνια σε κάδους, με DNA της 40χρονης και άλλαξε ακόμη και το στρώμα του κρεβατιού.

Σημειώνεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και θα απολογηθούν στον ανακριτή, μετά την προθεσμία που έλαβαν χθες, το Σάββατο το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL