Live τώρα    
26°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
26 °C
23.2°C29.1°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
26 °C
25.5°C26.6°C
3 BF 49%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
28 °C
25.0°C30.4°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.8°C24.9°C
1 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
24 °C
23.5°C23.5°C
2 BF 60%
Θάνατος 17χρονου / Ξεσπά η μητέρα του Χρήστου - «Μου έφαγε το παιδί, έπρεπε να είναι φυλακή»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θάνατος 17χρονου / Ξεσπά η μητέρα του Χρήστου - «Μου έφαγε το παιδί, έπρεπε να είναι φυλακή»

κηδεια-17χρονου
ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ξέσπασε η μητέρα του 17χρονου Χρήστου για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί της, στη Βοιωτία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Είναι δολοφόνος» λέει η μητέρα του ανήλικου και ξεσπά ρωτώντας «γιατί αφέθηκε ελεύθερος;». «Θα άρεσε σε αυτόν τον άνθρωπο να το κάνουν αυτό το πράγμα στο παιδί του; Να το σκοτώσουν;» είπε στον Alpha η γυναίκα.

«Ήταν ένα καλό παιδί, αγνό, πονόψυχο, δουλευταράς, δούλευε και πήγαινε στο σχολείο. Μπορείτε να μου πείτε το γιατί; Μπορείτε να μου το εξηγήσετε αυτό (...) ειλικρινά το λέω γιατί είμαι χαροκαμένη. Είμαι μία μάνα με έναν μόνο γιο, πείτε μου ποιος θα τον φέρει πίσω;» πρόσθεσε η μητέρα και συνέχισε λέγοντας «ούτε στον ήλιο να έβγαινε, γιατί το πράγμα συνέβη σε εμένα. Δεν το ήξεραν στην Αλίαρτο και στη Θήβα τι παιδί ήταν; Και οι αστυνομικοί και όλοι».

«Έχω αγανακτήσει. Δεν μπορώ να ακούω αυτά τα λόγια για τον δολοφόνο αστυνομικό. Μου έφαγε το παιδί μου 17 χρονών, τι του έφταιξε; Δεν έπρεπε να βγει, έπρεπε να είναι μέσα στη φυλακή» συμπλήρωσε ξεσπώντας, για το γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Πέμπτη (16/11) ο αστυνομικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, με τον ίδιο να επιχειρεί να ρίξει το φταίξιμο στο ανήλικο θύμα, ισχυριζόμενος ότι «είχε στοιχεία επικινδυνότητας». Ο αστυνομικός μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε, καθώς ο 17χρονος το «απώθησε με βίαιο τρόπο», με τους ισχυρισμούς του ωστόσο να προκαλούν σοβαρά ερωτήματα καθώς επιχειρεί να τον στηρίξει σε ευρήματα που όπως λέει εντοπίστηκαν αργότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL