Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C22.9°C
4 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.6°C24.9°C
2 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.0°C25.9°C
4 BF 25%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.8°C22.7°C
5 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.8°C23.5°C
0 BF 37%
Αδερφός θύματος στα Τέμπη / Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη - Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αδερφός θύματος στα Τέμπη / Ηχηρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη - Οι 57 νεκροί ενδιαφέρονται

Συγγενείς θυμάτων στα Τέμπη
(EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ)

Στη θέση του έβαλε τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδερφό του Βάιο, στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς απάντησε στην άθλια τοποθέτηση του υπουργού Εργασίας ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις 57 ψυχές που χάθηκαν.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βαγγέλης Βλάχος δίνει αποστομωτική απάντηση στην χυδαία τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Βλάχος αναφέρει «Ρωτάει ο Άδωνις Γεωργιάδης, να κάνει "πείραμα" ο Real, να μάθει πόσοι από τους 100 ενδιαφέρονται για τα Τέμπη; Θα του πω εγώ. Από τους 100 που ήταν στις μηχανές και στα πρώτα βαγόνια ρωτάνε τουλάχιστον 57. Αλλά επειδή δεν έχουν πλέον φωνή, τους δανείζουμε εμείς τη δική μας».

Παράλληλα καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, μαζί με τους Κυριάκο Μητσοτάκη, Μάκη Βορίδη και Κώστα Καραμανλή να βγουν σε εκπομπή που θα βρίσκονται οι οικογένεις των θυμάτων ώστε να τους εξηγήγουν «πόσοι ενδιαφέρονται για τα Τέμπη».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Real 97,8 και σχολιάζοντας την αντιπολίτευση και τις κινήσεις της στη διερεύνηση και απόδοση πολιτικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών και το σκάνδαλο των υποκλοπών είπε: «Αντί να ασχολούνται με αυτά που ενδιαφέρουν πραγματικά τους Έλληνες ασχολούνται με πράγματα που δεν αφορούν κανέναν παρά μόνο τον μικρόκοσμό τους.  Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα πόσοι πιστεύετε από τους 100 συμπολίτες μας άμα τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για την Εξεταστική ή την Προκαταρκτική επιτροπή για τα Τέμπη;».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL