Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C21.9°C
1 BF 73%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
16.3°C20.7°C
1 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
19 °C
19.0°C19.0°C
2 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
23.0°C26.0°C
1 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C18.5°C
0 BF 82%
Θεσσαλονίκη / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στη 16χρονη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης στη 16χρονη

Πορεία
www.thessnews.gr

Πορεία διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό της 16χρονης στο Νέο Ηράκλειο Αττικής πραγματοποιούν μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα συνθήματα έχουν αντικατασταλτικό χαρακτήρα, ενώ η πορεία κινείται στην οδό Εγνατία με μέτωπο δυτικά.  Επίσης, όπως αναφέρει το thessnews.gr ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παρακολουθούν διακριτικά την πορεία.

Σημειώνεται ότι η 16χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματά» και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε και στην Αθήνα, με φορείς και συλλογικότητες να ζητούν δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 16χρονης παρενέβη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, ζητώντας τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία αναλαμβάνει το τμήμα Ανθρωποκτονιών υπό την εποπτεία αρμόδιου εισαγγελέα.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστεί αν έχουν τελεστεί τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας ή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Η εισαγγελία ζητεί να ληφθεί η κατάθεση της 16χρονης όταν η κατάσταση της υγείας της το επιτρέψει, καθώς και να εξεταστούν ως μάρτυρες οικεία της πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL