Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C19.8°C
2 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.5°C18.3°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C19.4°C
3 BF 81%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C17.1°C
1 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.2°C
0 BF 88%
Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / Νέα κατηγορία για τη μητέρα - Το βούλευμα για την παραπομπή 26 κατηγορούμενων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 12χρονης - Κολωνός / Νέα κατηγορία για τη μητέρα - Το βούλευμα για την παραπομπή 26 κατηγορούμενων

Υπόθεση 12χρονης Κολωνός
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα κατηγορία προστίθεται στη μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση του Κολωνού, για την οποία εκδόθηκε βούλευμα από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών που παραπέμπει σε δίκη συνολικά 26 κατηγορούμενους, οι οποίοι κρατούνται προσωρινά.

Πιο αναλυτικά, στο κατηγορητήριο της μητέρας του ανήλικου θύματος σεξουαλικής εκμετάλλευσης, προστίθεται πλην της διακεκριμένης μαστροπείας και η κατηγορία της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου, καθώς οι δικαστές κρίνουν ότι η 37χρονη μητέρα της 12χρονης έδινε σε συγκεκριμένα πρόσωπα υλικό με την κόρη της γυμνή επί πληρωμή.

Ταυτόχρονα, με το βούλευμα παραπέμπεται και ο Μίχος, ο «εγκέφαλος» της φρικιαστικής υπόθεσης, ο οποίος έστειλε 24 «πελάτες» στην ανήλικη και κατηγορείται για βιασμό και διακεκριμένη μαστροπεία σε βάρος της. Οι δύο θα δικαστούν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, με το συγκεκριμένο βούλευμα κινητοποιούνται για τον άμεσο προσδιορισμό της δίκης, με στόχο την όσο το δυνατό πιο γρήγορη εκδίκασή της, ιδιαίτερα την στιγμή που τον Οκτώβριο συμπληρώνονται για τους βασικούς κατηγορούμενους οι 12 μήνες προσωρινής κράτησης.

Η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης αναμένεται να αντιμετωπίσει αντικειμενικές δυσκολίες, αφού είναι μια πολυπρόσωπη δίκη και η πρόθεση είναι η ολοκλήρωσή της πριν τη συμπλήρωση των 18 μηνών, που είναι το ανώτατο όριο προφυλάκισης.

Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση της 12χρονης βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε, καθώς είχε γίνει διαχωρισμός των υποθέσεων με κριτήριο και πάλι τα όρια προσωρινής κράτησης των εμπλεκομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL