Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Χριστοπούλου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με ανήλικους να στήνουν «καρτέρι» σε 17χρονο, έξω από το λύκειο που φοιτά.
Συγκεκριμένα, φεύγοντας από το σχολείο, ο 17χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα 10 ατόμων, ανάμεσά τους και συμμαθητές του. Σύμφωνα με το thestival.gr, τα άτομα χτύπησαν τον μαθητή σε όλο του το σώμα, με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ φέρει εκδορές στο πρόσωπο.
Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο παρέλαβε τον 17χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», για προληπτικούς λόγους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα, την προηγούμενη εβδομάδα, ο 17χρονος χτύπησε συμμαθητή του στο πρόσωπο, αφού προηγουμένως εκείνος εξαπέλυσε ύβρεις κατά της μητέρας του.
Για το περιστατικό διεξάγεται έρευνα από την ΕΛΑΣ.