Έφτασε και στην Αθήνα η κακοκαιρία Daniel, καθώς ήδη από τις πρωινές ώρες έχουν ξεκινήσει οι έντονες βροχοπτώσεις και η ιδιαίτερη κεραυνική δραστηριότητα.
Χαός στους δρόμους της πρωτεύουσας. Κυκλοφοριακά προβλήματα προκαλέσε η έντονη βροχόπτωση.
Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στις λεωφόρους Ποσειδώνος και Κωνσταντίνου Καραμανλή καθώς και στην οδό Πειραιώς, όπου κάποια τμήματα τους είχαν κλείσει νωρίτερα λόγω συσσώρευσης υδάτων απο την έντονη βροχόπτωση.
Η όψη της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Αθήνα. #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL pic.twitter.com/aQebgH06r9
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) September 6, 2023
Έκλεισε προσωρινά ο σταθμός του Μετρό Ευαγγελισμός, λόγω εισροής υδάτων στο ανώτερο επίπεδο του σταθμού από τις εισόδους. Οι συρμοί διέρχονται από τον σταθμό χωρίς στάση.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στον ΗΣΑΠ.
Τώρα στην Αθήνα #κακοκαιρια pic.twitter.com/Uvk17121sJ
— Dimitris Keramidas (@dimkeramidas) September 6, 2023
Καθώς τα ακραία καιρικά φαινόμενα «επισκέπτονται» και την ελληνική πρωτεύουσα, ισχυρότατοι είναι και οι άνεμοι. Στην Αθήνα, σύμφωνα με την επίσημη πρόγνωση της ΕΜΥ, οι βροχές και καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ιδιαίτερα στα νότια θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάνει και τους 27 βαθμούς Κελσίου.
Εντωμεταξύ, αισθητό είναι το περασμα της κακοκαιρίας και τα πλημμυρικά φαινόμενα στο κέντρο της πόλης, αφού ήδη οι δρόμοι έχουν αρχίσει να μετατρέπονται σε ποτάμια.
Η όψη της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μεταξουργείο, μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel στην Αθήνα. #ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL pic.twitter.com/wyuIhbhPgn
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) September 6, 2023
Οδός Παπαδιαμαντοπούλου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δρόμοι μετατρέπονται σε ποτάμι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων με την κακοκαιρία Daniel.#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ_DANIEL pic.twitter.com/hQJFVGKhx2
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) September 6, 2023
Η εικόνα της κακοκαιρίας από την γειτονιά της Κυψέλης

