Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C17.4°C
1 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.5°C16.1°C
1 BF 82%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
0 BF 88%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.1°C14.1°C
1 BF 88%
Blue Horizon - Θάνατος Αντώνη / Βίντεο ντοκουμέντο - Το πλοίο φεύγει αφήνοντας αβοήθητο τον 36χρονο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Blue Horizon - Θάνατος Αντώνη / Βίντεο ντοκουμέντο - Το πλοίο φεύγει αφήνοντας αβοήθητο τον 36χρονο

Το πλοίο Blue Horizon
(SCREENSHOT)

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης πετάχτηκε από το πλοίο Blue Horizon, βρίσκοντας τραγικό θάνατο στο λιμάνι του Πειραιά, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

«Τώρα έπεσε μέσα στη θάλασσα, τώρα, μόλις» ακούγεται να λέει επιβάτης παρακείμενου πλοίου. Το πλοίο αναχωρεί κανονικά, την ώρα που ο 36χρονος παλεύει στη θάλασσα. Ο Αντώνης Καρυώτης δεν τα καταφέρνει και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα το άψυχο σώμα του επιπλέει στα νερά.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

@ritameli1 Ρε παιδια γιατι απλώνετε τα κωλοχερα σας και σπρωχνετε, δεν το ξερατε οτι θα μπορούσε να συμβει, κάτι πολυ χειρότερο; Γιατι τοση βια χωρις λογο; #πειραιας🇬🇷 #greektiktok #δυστυχημα #πνιγμος #ταξιδι #λιμανι ♬ πρωτότυπος ήχος - Μπουκλιτα

Υπενθυμίζεται ότι το Blue Horizon ταξίδευε επί περίπου μία ώρα πριν αναγκαστεί να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά. Συγκεκριμένα, το Blue Horizon αρχικά αναχώρησε κανονικά από τον Πειραιά στις 21.10, χωρίς να ρίξει σωστικά μέσα στο σημείο που ήταν ακόμη ορατό το σώμα του 36χρονου.

Στη συνέχεια πήρε πορεία για το Ηράκλειο και για μία σχεδόν ώρα, ως τις 22.05, ταξίδευε «αμέριμνο» όπως είπε χαρακτηριστικά στην σοκαριστική του μαρτυρία αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL