Live τώρα    
Φωτιά στον Έβρο / Σε απόγνωση η γιαγιά Ζωή που το σπίτι της έγινε στάχτη - «Πώς θα τα κάνω πάλι;»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φωτιά στον Έβρο / Σε απόγνωση η γιαγιά Ζωή που το σπίτι της έγινε στάχτη - «Πώς θα τα κάνω πάλι;»

Κίρκη έβροσ
glomex.com

Άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ζώα εκτοπίστηκαν και σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες από την μεγάλη πυρκαγιά που καίει ανεξέλεγκτα για 14ημερα στον Έβρο.

Κι ενώ η πύρινη λαίλαπα μαίνεται, ιστορίες που προκαλούν θλίψη και οργή ξεπετάγονται από τις στάχτες.

Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η γιαγιά ζωή αντικρίζοντας το σπίτι της καταστραμμένο με λυγμούς αναρωτιέται «πώς θα τα κάνω πάλι; Κούκλα το είχα».

Η ίδια περιέγραψε στο OPEN τις δραματικές στιγμές από την εκκένωση του οικισμού όπου μένει, αλλά και το τι αντίκρισε όταν επέστρεψε.

«Ήρθε ένας χωριανός και μου είπε ετοίμασε τα πράγματα φεύγουμε. Με έπιασε ένας πυροσβέστης και με ανέβασε στο λεωφορείο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Τι κακό πράγμα με βρήκε; Πάει….Τι πράγμα ήταν αυτό;» διερωτήθηκε η γυναίκα που διέμενε στον οικισμό Κίρκη του Έβρου.

Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, δεν είχε σπίτι και τη βοήθησε το χωριό να το φτιάξει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0