Live τώρα    
Τρίπολη / Καλύτερη η εικόνα από την πυρκαγιά - Συνελήφθη ένας 29χρονος ύποπτος για εμπρησμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρίπολη / Καλύτερη η εικόνα από την πυρκαγιά - Συνελήφθη ένας 29χρονος ύποπτος για εμπρησμό

φωτια-πυρκαγια

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική το απόγευμα της Δευτέρας για φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση, στην περιοχή του Αγίου Βλασίου, ενώ απειλήθηκε το Μαίναλο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, προσήχθη ένας 29χρονος ως ύποπτος για εμπρησμό, ενώ προβληματίζει το γεγονός ότι υπήρχαν περισσότερες από μια εστίες.

Το arcadiaportal.gr μετέδωσε επίσης ότι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς ακούστηκαν μικρές εκρήξεις.  Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν το απόγευμα προκειμένου να περιοριστεί το πύρινο μέτωπο.

Η πυρκαγιά καίει πευκοδάσος σε περιοχή όπου δεν είναι εύκολη η πρόσβαση για τα αυτοκίνητα.

καπνός από τη φωτιά στην Τρίπολη
arcadiaportal.gr
καπνός από τη φωτιά στην Τρίπολη
arcadiaportal.gr

Το μέτωπο της φωτιάς, όπως αναφέρε νωρίτερα το Open κινείται προς το βουνό και όχι προς την πόλη και στο σημείο γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να την περιορίσουν και να μην περάσει στο Μαίναλο. Ένα άλλο πεζοπόρο τμήμα προσπαθεί να κόψει τη φωτιά από τη μέση. 

Συνδρομή παρέχουν επίσης υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ
ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ 2.0