Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.9°C
1 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
18.0°C22.8°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
23.8°C28.7°C
1 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
32 °C
27.5°C32.7°C
5 BF 24%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
21.9°C21.9°C
1 BF 63%
Φωτιά στη Ρόδο / Σε αδιέξοδο για τα αίτια θανάτου του εθελοντή πυροσβέστη - Τι έδειξε η εξέταση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φωτιά στη Ρόδο / Σε αδιέξοδο για τα αίτια θανάτου του εθελοντή πυροσβέστη - Τι έδειξε η εξέταση

Φωτιά Ρόδο εθελοντές πυροσβέστες
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ/EUROKINISSI

Αδιέξοδο με την αιτία θανάτου του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη στη Ρόδο, ο οποίος συμμετείχε στις εκτεταμένες επιχειρήσεις κατάσβεσης της πυρκαγιάς που κατέστρεφε επί 11 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η οικογένεια του άτυχου Γιώργου Χατζηνικόλα είχε διορίσει ιδιώτη τεχνικό σύμβουλο – ιατροδικαστή, προκειμένου να πέσει «φως» στα αίτια του τραγικού και αιφνίδιου θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, η δεύτερη νεκροψία με συμμετοχή του ιατροδικαστή που διόρισε η οικογένεια ολοκληρώθηκε, με τα συμπεράσματα ακόμη να είναι συγκεχυμένα.

Όπως φαίνεται, οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα πως για να μπορεί να εξαχθεί ένα ασφαλές συμπέρασμα για τις αιτίες που στέρησαν τη ζωή από τον 40χρονο, θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις και οι αναλύσεις που έχουν παραγγελθεί.

Στη συνέχεια θα ενημερωθεί επισήμως η οικογένεια, ενώ το πόρισμα θα κατατεθεί και στην εισαγγελία Ρόδου, για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Προκειμένου να γίνει η επαναληπτική νεκροψία σήμερα, η κηδεία του που ήταν προγραμματισμένη για εχθές είχε αναβληθεί. Ωστόσο, το τελευταίο «αντίο» στον 40χρονο θα δοθεί σήμερα το απόγευμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL