Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.8°C26.6°C
3 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C25.3°C
2 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.4°C22.1°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.5°C24.7°C
5 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.3°C23.9°C
1 BF 33%
Ερμιονίδα / «Μπαμπά Βοήθεια» - Το δραματικό μήνυμα του 12χρονου μετά τα άσεμνα μηνύματα του ιερέα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ερμιονίδα / «Μπαμπά Βοήθεια» - Το δραματικό μήνυμα του 12χρονου μετά τα άσεμνα μηνύματα του ιερέα

screeshot/glomex

Το δραματικό μήνυμα του 12χρονου προς τον πατέρα του, μετά την αποστολή άσεμνου υλικού από τον ιερέα στην Ερμιονίδα, περιέγραψε ο ίδιος γονιός.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς ιερέας ο οποίος κατηγορείται ότι απέστειλε σε ανήλικο, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο, χθες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δικάσιμο η οποία ορίστηκε για τις 16 Ιουνίου.

Όπως είπε ο πατέρας του 12χρονου μιλώντας στο Mega «το παιδί μου έστειλε μήνυμα “μπαμπά, βοήθεια” με μεγάλα γράμματα. Είχε κάνει screenshot τη συνομιλία και τα βίντεο και μου τα έστειλε να τα δω».

Ο ίδιος περιγράφοντας το τι έχει συμβεί αναφέρει ότι αρχικά ο γιος του έκανε μία ανάρτηση. «Ξεκίνησε από ένα αποτρόπαιο και αισχρό σχόλιο (σ.σ. του ιερέα στην ανάρτηση του γιου του) μετά από κάποια ώρα που είδε ο γιος μου αυτό το σχόλιο, του έστειλε μήνυμα “τι συμβαίνει, τι είναι αυτά που γράφετε πάτερ;” κι αυτός (σ.σ. ιερέας) συνέχισε γράφοντας με άλλα σχόλια και δύο βίντεο, αυτά που είναι ζωντανά βίντεο της στιγμής στο Instagram και μετά σβήνονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 12χρονου σημείωσε ότι ο γιος του είχε την οξυδέρκεια να κρατήσει screenshot από το βίντεο που του έστειλε ιερέας, ενώ τόνισε ότι αρχικά πίστεψε ότι κάποιος είχε χακάρει το λογαριασμό του ιερέα στο Instagram. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι του κίνησε τις υποψίες το γεγονός ότι ο ιερέας προσπάθησε να περάσει το γεγονός σαν να μην είχε συμβεί.

«Είχα να ηρεμήσω τον μικρό και να έρθω σε επικοινωνία με τον κληρικό, να τον ενημερώσω ότι από το προφίλ του φεύγει άσεμνο υλικό. Πίστευαν όλοι ότι τον είχαν χακάρει. Επικοινώνησα με τον ίδιο να του πω τι γίνεται, να κάνει κάτι κι ότι θα κάνω καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μου είπε ότι δεν χρειάζεται, ότι του έχουν διαμαρτυρηθεί άλλα τέσσερα άτομα ότι έχουν λάβει υλικό από το προφίλ του και ότι έχει αλλάξει τους κωδικούς του» δήλωσε ο πατέρας του 12χρονου.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η οικογένεια διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον ιερέα αλλά όχι ιδιαίτερα στενές ενώ πρόσθεσε ότι θεωρείται άτομο εμπιστοσύνης στην τοπική κοινωνία.

«Το παιδί μου με ρώτησε εάν τιμωρήθηκε. Τι να του πω από εκεί και πέρα; Ότι είναι έξω; Ευτυχώς το παιδί είναι καλά, αυτό έχει σημασία» σχολίασε ο πατέρας του 12χρονου, καθώς χθες ο ιερέας οδηγήθηκε στο δικαστήριο και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στον συλληφθέντα απαγορεύτηκε να πλησιάζει τον 12χρονο σε απόσταση μικρότερη των 200 μ. αλλά και να επικοινωνεί μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL