Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.4°C22.8°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.2°C20.2°C
2 BF 56%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
13.0°C15.4°C
4 BF 87%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.6°C
2 BF 55%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.7°C
0 BF 77%
Ηλιούπολη / Συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας που λήστευαν ανηλίκους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηλιούπολη / Συνελήφθησαν δύο μέλη συμμορίας που λήστευαν ανηλίκους

Περιπολικό αστυνομίας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες το βράδυ στην Ηλιούπολη δύο άτομα, ηλικίας 18 και 15 ετών, ως μέλη συμμορίας, που διέπρατταν ληστείες κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι, με την απειλή σιδερογροθιάς αφαίρεσαν από δύο ανηλίκους τα κινητά τους τηλέφωνα και ασύρματο ηχείο και διέφυγαν.

Οι αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν σε κοντινή απόσταστη τον 18χρονο, τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας.

Μετά από έρευνα στην κατοχή του και σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν δύο σιδερογροθιές και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ. Επιπλέον ανευρέθησαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στους παθόντες.

Από την προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης επετεύχθη η ταυτοποίηση και σύλληψη και του 15χρονου κατηγορούμενου.

Επιπλέον εξιχνιάστηκε μία ληστεία που έλαβε χώρα στις 30 Μαΐου στην Ηλιούπολη, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με δύο ακόμα άτομα, με την απειλή σφυριού αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα 3 ανηλίκων, τραυματίζοντας ελαφρά έναν εξ αυτών στην προσπάθεια του να αντισταθεί.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL