Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Σύζυγος νεκρού εργάτη / «Ένας υπέροχος πατέρας και σύζυγος έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύζυγος νεκρού εργάτη / «Ένας υπέροχος πατέρας και σύζυγος έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο»

ΠΕΡΑΜΑ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Η σύζυγος του 47χρονου θύματος στο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε την Δευτέρα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει της νέας δυναμικής κινητοποίησης των εργαζόμενων σήμερα, το οποίο διαβάστηκε στον «αέρα» του Open.

«Καλημέρα σας. Είμαι η σύζυγος του αδικοχαμένου εργάτη στο Πέραμα. Θα ήθελα να μεταφέρετε τα λόγια μου εις μνήμην του συζύγου μου. Εύχομαι με τη σημερινή απεργία η φωνή των αγανακτισμένων πια εργαζομένων να ταρακουνήσει τους υπεύθυνους, ώστε να μην υπάρξει άλλο μεροκάματο του τρόμου, να μην ξεχαστεί το συμβάν και να μην πονέσει άλλη οικογένεια άδικα. Δεν παίζουμε με τις ανθρώπινες ζωές. Έλεος, φτάνει. Απαιτώ να βρεθούν οι υπεύθυνοι. Καλό ταξίδι στον υπέροχο πατέρα και σύζυγο που έχασε τη ζωή του για ένα μεροκάματο εις βάρος κάποιων ανεύθυνων. Με εκτίμηση σε όλες τις οικογένειες που χάνουν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους», ήταν το μήνυμά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα οι εργαζόμενοι στην ζώνη του Περάματος προχωρούν σε νέα 24ωρη απεργία και στις 19.00 το απόγευμα πραγματοποιούν παμπειραϊκό συλλαλητήριο στην πλατεία Κοραή, απαιτώντας την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και την εντατικοποίηση των ελέγχων. Οι εργαζόμενοι και το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας τονίζουν ότι «δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί η ζώνη του Περάματος σε μια απέραντη κοιλάδα των Τεμπών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL