Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Bullying / Η ιατροδικαστική έκθεση για την 7χρονη που βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου της
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Bullying / Η ιατροδικαστική έκθεση για την 7χρονη που βρέθηκε δεμένη στις τουαλέτες του σχολείου της

Κοριτσάκι που κλαίει
freepik.com (Φωτογραφία αρχείου)

Στη δημοσιότητα έρχεται η ιατροδικαστική έκθεση αναφορικά με την καταγγελία ότι 7χρονη μαθήτρια πρώτης δημοτικού, που βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου της στο Νέο Ηράκλειο Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το newpost.gr η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι στο παιδί εντοπίστηκε ταινιοειδής κάκωση η οποία αποτελείται από: Πολλαπλές παράλληλες μεταξύ τους εκδορές μήκους 6 εκατοστών και αυτή η ταινιοειδής κάκωση έχει πλάτος 3 εκατοστά περίπου.

Επιπλέον αναφέρεται ότι οι εκδορές ξεκινούν από το αριστερό μάγουλο και καταλήγουν  στον λαιμό του παιδιού από την αριστερή πλευρά ενώ στο δεξί μάγουλο, κοντά στο στόμα η 7χρονη έφερε καφέ κηλίδωση από «απροσδιόριστης υφής υλικό».

Στο δεξιό της καρπό έχει ένα αποτύπωμα 0.5 εκατοστά πλάτος και 2 εκατοστά μήκος, ενώ η ανήλικη έφερε «εκχυμώσεις στο δεξί γόνατο».

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έκθεσης «οι ταινιοειδείς εκδορές έχουν προκληθεί από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ή από αιχμηρή προεξοχή θλώντος οργάνου. Το αποτύπωμα στον δεξιό καρπό μπορεί να έχει προκληθεί από την πίεση ενός μαλακού υλικού. Οι κακώσεις είναι μερικών ωρών».

Η εν λόγω υπόθεση ερευνάται από τις αρχές ενώ το 7χρονο κοριτσάκι έχει δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, αναφέροντας περιστατικά bullying που υποστηρίζει ότι δέχθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη γονέας μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι η κόρη του, μαθήτρια α’ δημοτικού βρέθηκε «δεμένη και φιμωμένη με ταινία στο στόμα» στις τουαλέτες του σχολείου της. Ο ίδιος πρόσθεσε δε ότι δεν ενημερώθηκε από το σχολείο αλλά από το ίδιο του το παιδί, «αφότου σχόλασε και επέστρεψε στο σπίτι».

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μία ημέρα αργότερα, την Παρασκευή, σε ανάλογη καταγγελία προχώρησε και μητέρα αγοριού που πηγαίνει στο ίδιο σχολείο. Η ίδια κατήγγειλε στη ΓΑΔΑ ότι ο γιος της δέχθηκε επίθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL