Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C14.5°C
2 BF 82%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.2°C13.9°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.1°C
2 BF 74%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
12.5°C16.0°C
3 BF 84%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
10.1°C10.2°C
3 BF 95%
ΑΕΚ / Ψάχνουν στις κάμερες το δράστη και την αλληλουχία των γεγονότων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΕΚ / Ψάχνουν στις κάμερες το δράστη και την αλληλουχία των γεγονότων

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΕΚ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Συνεχίζεται η έρευνα για τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού και του θανάτου ενός 47χρονου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ πριν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος στον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 2022-2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Αρχές έχουν συλλέξει και εξετάζουν λεπτομερώς οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες στην περιοχή, στο οποίο φέρεται να καταγράφεται το συμβάν.

Στην περιοχή ήταν σε εξέλιξη σειρά εκδηλώσεων και μαζική παρουσία οργανωμένων οπαδών και απλών φίλων της ομάδας. Ο 47χρονος φέρεται να βρισκόταν εκεί με την φίλη του, όταν κατά πληροφορίες και αφού διαπληκτίστηκαν, άγνωστο άτομο παρενέβη και του κατάφερε χτυπήματα, ρίχνοντάς τον αναίσθητο. Ακολούθησε μεταφορά του στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, από το οποίο πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα, αλλά λίγο μετά αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, κατέρρευσε και εξέπνευσε στον Ευαγγελισμό όπου είχε μεταφερθεί.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι έφερε αιμάτωμα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από χτυπήματα και όχι από πτώση, κάτι που παραπέμπει πλέον σε εγκληματική ενέργεια. Έτσι, μεταξύ άλλων, η υπόθεση έχει πλέον αναληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας βορειοανατολικής Αττικής, αντί του ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.

Στα social media υπάρχουν έντονες παραινέσεις από φίλους της ομάδας για την πλήρη παροχή υλικού από τις κάμερες του γηπέδου που ελέγχει η ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να ριχθεί πλήρες φως στην υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL