Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
13.6°C18.5°C
1 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
12.6°C16.7°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.9°C14.6°C
0 BF 87%
Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική / Πολύ σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 8χρονου - Παραμένει στη ΜΕΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική / Πολύ σοβαρή αλλά σταθερή η κατάσταση του 8χρονου - Παραμένει στη ΜΕΘ

Το Ιπποκράτειο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη
INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Σταθερή αλλά πολύ σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 8χρονου, που έχασε τους γονείς του μετά τη γυναικοκτονία στη Χαλκιδική και την αυτοκτονία του πατέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ανήλικος παραμένει στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, και αναμένεται να υποβληθεί σε ακόμη ένα χειρουργείο ώστε να του αφαιρεθούν θραύσματα από τη μύτη και τα μάτια.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ οι γιατροί θα προσπαθήσουν να «ξυπνήσουν» τον ανήλικο από την καταστολή και ενδεχομένως να τον αποσωληνώσουν. Την ίδια ώρα παιδοψυχολόγοι βρίσκονται επί ποδός ώστε να βοηθήσουν το παιδί.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με τη γυναικοκτονία την ώρα του φονικού το παιδί κοιμόταν αγκαλιά με τη μητέρα του και τραυματίστηκε από τα σκάγια του όπλου με το οποίο ο 36χρονος αφαίρεσε τη ζωή της συντρόφου του.

Το παιδί χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύσκολο χειρουργείο, ωστόσο υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τραύματα του αγοριού, τα οποία εντοπίζονται, σε σημεία όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα.

«Με το χέρι του είμαστε σε μια κατάσταση που δεν το πειράζουμε αυτή τη στιγμή έγιναν οι χειρισμοί σταμάτησε η αιμορραγία και θα εκτιμηθεί σε λίγες ημέρες έχουμε μέλλον για το χέρι. Αυτό δε θα γίνει σε ένα χρόνο θα γίνει σταδιακά. Θα αποκατασταθεί πρώτα να κλείσουν οι πληγές και μετά το ωλένιο νεύρο πρέπει να συρραφεί ξανά» είπε στο Mega, ο γιατρός του παιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο πατέρας της 39χρονης δήλωσε στο Star ότι η κόρη του δεχόταν απειλές από τον 36χρονο σύζυγό της προκειμένου να μη χωρίσουν.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε "άμα φύγεις θα σε σκοτώσω". Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα "Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει". Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία», υπογράμμιζε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL