Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
18.2°C21.3°C
1 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
16.6°C20.0°C
1 BF 83%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.9°C23.2°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.8°C28.3°C
2 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.9°C18.0°C
0 BF 94%
Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική / «Την απειλούσε ότι αν φύγει θα την σκοτώσει» - Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική / «Την απειλούσε ότι αν φύγει θα την σκοτώσει» - Ξεσπά ο πατέρας της 39χρονης

Ο πατέρας της 39χρονης
screenshot/glomex

Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας στη Χαλκιδική από τον 36χρονο σύζυγό της ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη αυτοκτόνησε. Υπενθυμίζεται ότι η γυναικοκτονία έγινε μπροστά στα μάτια τους 8χρονου γιου του ζευγαριού. Η 12χρονη αδερφή του βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πατέρας μιλώντας στο Star, αποκάλυψε ότι η 39χρονη δεχόταν απειλές από τον σύζυγό της προκειμένου να μη χωρίσουν.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε "άμα φύγεις θα σε σκοτώσω". Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα "Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει". Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία», υπογράμμιζε ο ίδιος.

Δήλωσε επίσης ότι είναι αποφασισμένος να αντέξει για τα εγγόνια του. «Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δεν πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του».

«Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί», δήλωσε ο πατέρας της 39χρονης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το βράδυ της γυναικοκτονίας, η 12χρονη κόρη του ζευγαριού έλειπε από το σπίτι, καθώς είχε κοιμηθεί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς της. Από τύχη το κορίτσι δεν είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τη μητέρα του.

«Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;», λέει ο πατέρας του θύματος. «Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;», αναφέρει συντετριμένος ο πατέρας για τον συζυγοκτόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL