Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.7°C24.3°C
4 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.1°C20.5°C
1 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.0°C21.6°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.7°C22.8°C
4 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.9°C21.3°C
3 BF 43%
Καβάλα / Στην φυλακή ο 52χρονος για τον βιασμό της κόρης του - Φρικτές δηλώσεις: «Με προκαλούσε»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καβάλα / Στην φυλακή ο 52χρονος για τον βιασμό της κόρης του - Φρικτές δηλώσεις: «Με προκαλούσε»

ανοιχτή παλάμη κοπέλας που γράφει την λέξη «Stop»
Freepik

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος πατέρας που κατηγορείται ότι βίαζε επί σειρά ετών την 26χρονη σήμερα κόρη του η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα νοητικής στέρησης.

Ο άντρας φέρεται να βίαζε το κορίτσι από όταν εκείνο ήταν μόλις 8 ετών. Ο 52χρονος μεταξύ άλλων βαρύνεται με τις κατηγορίες του βιασμού και των ασελγών πράξεων μεταξύ συγγενικών προσώπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος κατά την απολογία του φέρεται να παραδέχθηκε πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του, η οποία είναι μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, αλλά είπε πως αυτή ήταν που τον προκαλούσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δεν ζήτησε δικηγόρο και το δικαστήριο του διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης.

Η οικογένεια διέμενε κοντά σε χωριό του δήμου Νέστου και σύμφωνα με την voria.gr η οικογένεια διαβιούσε υπό άθλιες συνθήκες. Στο σπίτι ζούσε και η μητέρα της οικογένειας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής έχει διενεργήσει εξέταση σε 11 μέλη της οικογένειας -έξι άνδρες και πέντε γυναίκες- για να διαπιστωθεί ποιοι έπεσαν θύματα του συλληφθέντα, ενώ αναμένονται και οι εξετάσεις DNA που θα ρίξουν φως στο εάν κάποια από τα παιδιά της οικογένειας αποκτήθηκαν από τον βιασμό της 25χρονης σήμερα κόρης από την οποία ξεκίνησε η καταγγελία.

Το μικρότερο παιδί στο οποίο έγινε η εξέταση φέρεται να ήταν κάτω του ενός έτους. Πλέον όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν μετακινηθεί από το σπίτι σε άλλο οικισμό, σε συγγενικά τους πρόσωπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL