Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.8°C21.2°C
3 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
19 °C
15.6°C21.6°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C22.1°C
4 BF 35%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.9°C
4 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C17.4°C
0 BF 55%
Τρένα / Χυδαία προπαγάνδα - Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ εμφανίστηκε ως επιβάτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τρένα / Χυδαία προπαγάνδα - Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ εμφανίστηκε ως επιβάτης

Επιβάτες κάνουν δηλώσεις
(SCREENSHOT)

Ούτε τα τυπικά δεν τηρούν στη ΝΔ, η οποία έχοντας θέσε σε λειτουργία στο 100% τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς της, προσπαθεί να παρουσιάσει την ιδανική εικόνα για εκείνη και τους σιδηροδρόμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο, υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΣΕ προσποιήθηκε τον επιβάτη για να περάσει το μήνυμα ασφάλειας στους πολίτες στα τρένα, σαν να μην έχει συμβεί η τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, καθησυχαστικός και βέβαιος για την ασφάλεια των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών εμφανίζεται χωρίς να δηλώσει την ιδιότητά του ο διευθυντής συντήρησης του ΟΣΕ, Ζαχαρίας Στουρνάρας.

«Βεβαίως - βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά» δηλώνει αρχικά σε τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha, προσθέτοντας αναφερόμενος στο τρένο ότι «το παίρνω άνετα».

Παράλληλα, ως επιβάτης εμφανίζεται και ο Λευτέρης Μωυσιάδης ο οποίος είναι αναπληρωτής γραμματέας διεθνών ζητημάτων της ΝΔ. «Το μόνο που μπορώ να πω ως πολίτης είναι δεν μπορεί να έχεις ως συνεπιβάτη τον φόβο, την ανασφάλεια και την οργή για την αυριανή ημέρα» δηλώνει ο πρώτος τυχαίος πολίτης μέσα σε βαγόνι τρένου και αμέσως μετά βλέπουμε τις φωτογραφίες του με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζαχαρίας Στουρνάρας ήταν ο ίδιος ο οποίο έλαβε εντολή από τον εξαφανισμένο μέχρι τότε, υφυπουργό Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, να σταματήσει η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση για το φιάσκο με την τηλεδιοίκηση των τρένων.

Σελίδα στο Facebook

Τότε, ο κ. Παπαδόπουλος επισκέφτηκε το δήθεν κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα μαζί με εργαζόμενους σε αυτό. Ο σταθμάρχης Λάρισας, είχε δηλώσει live ότι η τηλεδιοίκηση σταμάτησε να λειτουργεί τον Ιούλιο του 2019, προκαλώντας την αμηχανία του υφυπουργού Μεταφορών ο οποίος εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα του.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».

Στη συνέχεια και μετά τις επίμονες ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη λειτουργία της τηλεδιοίκησης, καθώς το κυβερνητικό αφήγημα μέχρι τότε ήταν ότι λειτουργεί «τοπική τηλεδιοίκηση», συγχέοντας τον τοπικό χειρισμό, με την τηλεδιοίκηση η οποία παρέχει ζωντανή εικόνα ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το κάθε τρένο σε όλο το δίκτυο της χώρας, ο Ζαχαρίας Στουρνάρας μετά από νεύμα του υφυπουργού Μεταφορών ακούγεται στο βίντεο να λέει «τέλος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL