Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.0°C20.9°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C18.3°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.0°C16.0°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.8°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.3°C16.9°C
3 BF 51%
Νέα Ιωνία / Παραδόθηκε 33χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Ιωνία / Παραδόθηκε 33χρονος για τη δολοφονία του 40χρονου

Δολοφονία στη Νέα Ιωνία
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αυτοβούλως παραδόθηκε και συνελήφθη ένας 33χρονος, για τη δολοφονία 40χρονου υδραυλικού σε καφετέρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 23χρονος στις 20 Μαρτίου στην Κυψέλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 33χρονος παρουσιάστηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνελήφθη βάσει εντάλματος για συνεργεία στην ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος υδραυλικός είχε πάει το μοιραίο βράδυ στην καφετερία στη Νέα Ιωνία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα ποδοσφαίρου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα από σφαίρα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ωστόσο νέα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας καθώς η αστυνομία βρήκε το καταγραφικό που είχε χαθεί. Από αυτό προέκυψε ότι ένας από τους δράστες καθόταν στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και έφερε όπλο.

Στη συνέχεια έφτασαν ακόμα έξι άτομα και ξέσπασε η συμπλοκή. Τα δύο άτομα που πυροβόλησαν είναι ο άνδρας που έφτασε πρώτος στο κατάστημα και κάθισε στο ίδιο τραπέζι με το θύμα και ένας από τους έξι άνδρες που μπήκαν στο μαγαζί σε δεύτερο χρόνο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν τους πυροβολισμούς υπήρξε ανταλλαγή χτυπημάτων με τα χέρια και με τη λαβή όπλου. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι οι εμπλεκόμενοι στη συμπλοκή δεν ήταν επτά, όπως αρχικά είχε αναφερθεί, αλλά οκτώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL