Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Νέα Ιωνία / Γνώριμοι των Αρχών οι δράστες της δολοφονίας - Ταυτοποιήθηκαν 4
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα Ιωνία / Γνώριμοι των Αρχών οι δράστες της δολοφονίας - Ταυτοποιήθηκαν 4

Πρόσοψη της καφετέριας στη Νέα Ιωνία όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 39χρονος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας, ο οποίος εργαζόταν ως υδραυλικός, δεν είχε σχέση με τους δράστες. Ο ίδιος, βάσει των πληροφοριών, καθόταν σε κοντινό τραπέζι και παρακολουθούσε έναν αγώνα στην τηλεόραση την ώρα που ξεκίνησε ο διαπληκτισμός και άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. 

Το θύμα διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή, δύο ώρες αργότερα.

Οι δράστες έφτασαν στην καφετέρια με ένα πολυτελές μαύρο όχημα, τύπου τζιπ, που ήταν νοικιασμένο και το οποίο άφησαν στο σημείο όταν τράπηκαν σε φυγή, μετά την συμπλοκή. Οι ίδιοι χρησιμοποίησαν άλλο όχημα για να φύγουν, το οποίο και βρέθηκε στην περιοχή του Γκύζη.

Το μαύρο τζιπ των δραστών έξω από την καφετέρια που έπεσαν πυροβολισμοί
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Σε βίντεο του Mega φαίνεται το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως τα άτομα που συμμετείχαν στην συμπλοκή διέφυγαν και με ένα δεύτερο αμάξι. Όλα τα οχήματα είναι νοικιασμένα και το τζιπ βρίσκεται ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Η Αστυνομία φαίνεται πως γνωρίζει ποια είναι τα άτομα που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισόδιο, καθώς είναι γνώριμοι στις Αρχές  για εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών ενώ παράλληλα προσφέρουν προστασία.

Σύμφωνα με το Mega έχουν ταυτοποιηθεί οι τέσσερις από τους επτά δράστες, οι οποίοι φέρονται να είναι μέλη συμμορίας που σκορπούσε τον τρόμο στην περιοχή και εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN στο επεισόδιο φέρονται να ενεπλάκησαν δύο ξεχωριστές ομάδες κακοποιών που διαφώνησαν για ένα θέμα που αφορούσε το πως θα μοιράσουν το κέντρο της Αθήνας. Όταν κάποιοι σηκώθηκαν να φύγουν, άρχισαν η μία ομάδα να πυροβολεί την άλλη.

Τώρα η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να τους εντοπίσει χρησιμοποιώντας τα τηλέφωνά τους, ενώ βρίσκεται επίσης σε επιφυλακή σε περίπτωση που κάποιοι από αυτούς προσπαθήσουν να φύγουν από την Ελλάδα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL